15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://blog.traildeer.com 300
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Zajazdi si po Slovensku s Kubicasport

0 Comments

V spolupráci s Maťom Kubicom a jeho teamom z kubicasport.eu sme pre teba pripravili MTB pojazdy a kempy po Slovensku na celé leto. Vybrali sme tie najkrajšie výlety, kde si nielen dobre zašlapeš, ale užiješ si aj nejeden dobrý zjazd. Všetky výlety budú vedené lokálnymi sprievodcami a kempy certifikovanými MTB trénermi.

Okrem výhodnejšej ceny €10/osobu na danú udalosť, každý týždeň vyberieme jedného z vás, ktorý získa miesto na jeden z výletov či kempov zadarmo. Stačí označiť @Traildeer a @Kubicasport pri najbližšom zdieľaní fotky z tvojho vlastného pojazdu a zapojíš sa tým do žrebovania. Vybrať si budeš môcť podľa obsadenosti z ktoréhokoľvek výletu či kempu.

Čo môžeš očakávať od pojazdu?
– preskúmaj nové miesto na bicykli očami lokálneho sprievodcu
– bud vedený niekým, kto pozná okolie ako vlastnú dlaň
– spoznaj tie najkrajšie miesta a zákutia, ktoré trasa ponúka
– získaj nových kamarátov a jazdi s nimi aj v budúcnosti
– jazdi s niekým, kto vie čo robiť v prípade núdze

Vybrali sme rôzne obtiažnosti výletov, takže by si mal každý byť schopný nájsť ten pravý pre neho. Vzhľadom na povahu výletov ich však odporúčame mierne až stredne pokročilým jazdcom a nie úplným začiatočníkom. Práve pre tých sme pripravili Bike Campy, ktoré majú vybudovať dobrý základ pre jazdenie v lese a na trailoch.

Čo môžeš očakávať od bike kempu?
– nauč sa základy správnej a bezpečnej techniky jazdy na bicykli
– získaj tým viac kontroly a istoty pri ovládaní tvojho bicykla
– nasleduj medzinárodne uznávanú osnovu a cvičenia pre zlepšenie jazdy
– získaj nových kamarátov, a jazdi s nimi aj v budúcnosti
– posuň sa viac za jeden deň ako počas mesiacov až rokov jazdenia

Okrem samotného jazdenia bude skupinu na vybraných výletoch sprevádzať aj profesionálny fotograf, čím môžeš získať nezabudnuteľné zábery.

Kvôli bezpečnosti, lepšiemu prehľadu pre sprievodcu a príjemnejšej amtosfére budú skupiny obmedzené na 6 účastníkov spolu so samotným sprievodcom či trénerom.

Prosíme vás, aby ste si pozorne prečítali požiadavky čo sa týka fyzickej zdatnosti a techniky jazdenia, aby výlet spĺňal vaše očakávania a vytvorili sa vyrovnané skupiny. Podrobnosti o konkrétnom výlete či kempe ako aj samotnú rezerváciu nájdeš cez link na danú udalosť nižšie. POZOR, na daný výlet je nutné sa rezervovať cez stránku na jednom z odkazov nižšie, alebo priamo cez www.traildeer.com.

26.06. Bike Camp, OKO Trails, Žilina
03.07. Levočské Vrchy, Stará Ľubovňa
10.07. Hrebeňom Javorníkov, Považská Bystrica
17.07. Brezno Superloop, Brezno
24.07. Bike Camp, Bikeroom, Prievidza
31.07. Handlovská Kotlina, Handlová
07.08. Hrebeňom Martiniek, Martin
14.08. Slanskými Vrchmi, Prešov
21.08. Hrebeňom Inovca, Trenčín
28.08. Spoznaj OKO Trails, Žilina

Zrušenie termínu a počasie
V prípade nepriaznivého počasia sprievodca alebo trenér rozhodne o alternatívnej ceste alebo preložení na iný termín po dohode s účastníkmi. Zrušiť účasť sa dá najneskôr do 24h od danej udalosti.

Potrebná výbava
V každom výlete či kempe je špecifikovaná obtiažnosť ako aj nutná výbava, hlavne odporúčame zobrať dobrú náladu, dobre sa predtým vyspať a dať si doporiadku tvoj bajk, nech nebude treba v daný deň riešiť opravy či zranenie. Ak bude hlásené premenlivé počasie, tak určite vezmite bundu do dažďa či vetra. Dostatok vody a niečo malé na zahryznutie sa určite zíde tiež.

Ak máš záujem o ktorýkoľvek z výletov, no nevyhovuje ti dátum v rámci tejto akcie, tak si ho môžeš zarezervovať priamo na stránke daného výletu cez jeho sprievodcu na www.traildeer.com .

Prajeme ti od Traildeer a Kubica teamu veľa zábavy!

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply