15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://blog.traildeer.com 300
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trailbuilders Ride #1 – Príď si zajazdiť s Trailbuildermi

0 Comments

Vieš o tom, že na Slovensku máme už 12 oficiálnych nám známych trail centier?

Vyrástli vďaka dlhoročnej snahe lokálnych bajkových nadšencov a trailbuilderov. Na úkor vlastného času vybavili všetky potrebné papierovačky, stavali, kopali, shapeovali a udržiavali na to, aby sme si ich traily mohli všetci naplno užívať a to zadarmo. Treba povedať, že aj na medzinárodnom merítku toto číslo nie je zanedbateľné a aj oproti väčším krajinám ako sú Čechy, Rakúsko, či Poľsko máme naozaj čo ponúknuť. 

Prečo sa pridať na jeden z týchto pojazdov?

  • spoznaj pre Teba novú (alebo aj známu) bajkovú oblasť cez oči jej staviteľov
  • zisti viac o ľuďoch a ich príbehoch, ktoré sa skrývajú za týmito trailami
  • nauč sa ako to celé najlepšie zokruhovať pre čo najviac zábavy a najmenej šľapania
  • spoznaj tie najlepšie trasy, skratky či tajné odbočky
  • pozri si ako prekážky prechádzajú ľudia, ktorí ich vytvorili
  • spoznaj nových ľudí a nájdi nových kamošov na jazdenie v danej oblasti 
  • podpor trailcentrum a jej staviteľov v ďalšom rozvoji a údržbe
  • podpor nás v našich začiatkoch nech to môžeme naplno rozbehnúť

Ak si náhodou nebol v jednom z nasledujúcich centier, alebo Ti chýbajú parťáci na jazdenie, či máš proste rád jazdu s novými ľuďmi, tak neváhaj a pridaj sa. Okrem domácich možno natrafíš na ľudí z nášho teamu 😉

Kam sa teda ide jazdiť už túto nedeľu?

Klinkni na jeden z následujúcich výletov a nájdeš o ňom všetky podrobnosti:

Otázky, ktoré ti možno práve behajú hlavou:

1. Prečo je výlet platený?

Celý deň Ťa bude sprevádzať jeden z trailbuilderov, ktorý namiesto víkendovej pohody s rodinou, stavania, či úpravy trailov pôjde s vami podľa vás, vaším tempom tak, aby ste z pojazdu mali čo najlepší a najbezpečnejší zážitok. 

2. Komu ide výťažok?

85-95% ide priamo samotnému sprievodcovi.

3. Prečo cez Traildeer?

Hlavná myšlienka vzniku Traildeer bola sprístupniť lokálne traily širšej komunite jazdcov, ako aj vzájomne túto komunitu prepojiť a ľuďom umožniť nielen poznať nové lokality, no zároveň nájsť nových kamarátov na jazdenie, zlepšiť svoju techniku a v neposlednom rade práve podporiť jazdenie v menej známych lokalitách, či už priamo finančne alebo reklamou. 

4. Pre koho je výlet určený?

Pre kohokoľvek, kto spĺňa základné podmienky, čo sa týka výdrže a techniky jazdenia pre daný výlet uvedené v jeho popise. Aby boli skupiny čo najviac vyvážené, sprievodcovi pri rezervácii výletu potvrď, že ich spĺňaš. Netreba sa však báť, že nebudeš vládať alebo stíhať dolu kopcom, pôjde sa spoločným tempom. 

5. Aká veľká bude skupina?

V rámci korona opatrení je momentálne povolené vonku športovať skupine max 6 ľudí. Ak by bol záujem väčší, potenciálne vieme vytvoriť ďalšie skupiny.

6. Aký význam má sprevádzaný výlet?

Hlavné dôvody sú uvedené vyššie. Avšak vo všeobecnosti ide asi o najlepší spôsob ako si užiť bezstarostnú jazdu na bicykli, bez nutnosti plánovania, navigácie, či iných príprav a zároveň spoznať novú lokalitu zábavnejšie a bezpečnejšie. V zahraničí je to bežná služba a chceme jej vytvoriť zázemie aj tu u nás. 

Next

0 Comments

Leave a Reply